måndag 17 november 2008

Fredag

05:45 ringde väckarklockan och det var dags att kliva upp, i vanliga fall är jag väldigt morgontrött men idag va de inga problem (berodde nog på att ja gruva mig inför flygningen).

Vi gjorde oss iordning inför resan och åkte iväg till flygplatsen (Pelle va snäll och skjutsade oss). Ja hade så fruktansvärt ont i magen och det blev inte direkt bättre av att vi fick sitta (vad som kändes som en evighet i flygplanet och vänta) pg.a. att de va tvugna att ta bort frost från vingarna.

Tillslut tog vi oss i allafall iväg och det gick hur bra som helst:)

Väl framme käkade vi lite på arlanda, sen tog vi arlandaexpress in till stan. Vi tänkte att de kan väl inte ta så lång tid att gå till hotellet från t-centralen...............

men där hade vi fel!

Jaja, till slut kom vi då fram, efter att ha irrat omkring lite överallt och letat skyltar, kollat gps:n osv.

Vi hade egentligen bara tänkt lämna packningen på hotellet för att sedan ta oss till stan igen för lite shopping, men vi hade turen på våran sida för rummet vi skulle ha var nämligen städat och klart för oss. Det kändes oerhört skönt, så vi tog chansen att vila fötterna en smula (tror till och med att jag slumrade till en stund).

Plötsligt ringde Isaks syster Fanny, hon hade nu kommit till stockholm så vi bestämde oss för att träffas i city.

Vi traskade dit och de tog minst lika lång tid som när vi gick därifrån, enda skillnaden var att det nu regnade konstant! Blöta och lite irriterade hittade vi åt Fanny, vi shoppade lite och åt en mycket god middag.

Helt plötsligt var det strax dags för idol (de gå ju inte att missa), så vi traskade tillbaka till hotellet där ja såg idol å smaska på godis å Isak kämpade med en film som skulle visas på bröllpet.

Inga kommentarer: